Monteur W

  • Uren: 40
  • Opleiding: LBO
  • Locatie: BREDA, Noord-Brabant
  • 53500020

Over de functie

Voor een relatie in omgeving Breda die al meer dan 40 jaar bestaan zijn wij op zoek naar een loodgieter/cv monteur/ ventilatie monteur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van installaties in diverse woningen en gebouwen aan de hand van tekeningen of eigen inzicht.
Het is gevarieerd werk waarbij vele facetten in deze sector aan bod komen. De werkzaamheden vinden plaats bij o.a particulieren, bedrijven als ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Functie eisen

- Minimaal 1e installatie monteur
- Klantgericht
- Nauwkeurig
- Communicatief vaardig
- Flexibel
- Kwaliteitbewust
- Minimaal 1 jaar ervaring is in deze branche is een must.

Wat wij bieden

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 13 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Daarnaast is het mogelijk een auto van Aditech gebruiken en je krijgt een gepast salaris op basis van opleiding en werkervaring.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Over het bedrijf

Voor een relatie in de totaalinstallatie zoeken wij een loodgieter/ CV installateur/ ventilatie monteur voor projecten in de nieuwbouw / bestaande bouw, bedrijven, instellingen en de particuliere markt.
Daarnaast zijn wij, in de regio, een grote speler op de markt van service en onderhoud aan CV-installaties. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren Loodgieter/CV/MV monteur (M/V).
Vacature doorsturen