Draaier (CNC)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: BEST, Noord-Brabant
  • 37700221

Over de functie

De CNC Buiger I vervaardigt volgens aan hem verstrekte werkopdrachten en technische informatie producten (onderdelen van producten) van ferro- of non-ferromaterialen, door middel van vervormende bewerkingen die machinaal worden uitgevoerd. Het vakmanschap van de CNC buiger zorgt ervoor dat de machine, die hij zelf instelt en programmeert, producten met een juiste kwaliteit vervaardigt. Hij bepaalt de juiste buigvolgorde van het te produceren product. Hij zet de juiste buiggereedschappen in. Hij heeft oog voor ergonomische werkmethodes en zet daarbij de beschikbare hulpmiddelen in.

De CNC buiger I meet en controleert zijn werk op maatvoering op verschillende momenten en bewaakt de voortgang van het bewerkingsproces. Na afloop van de bewerkingen meet en controleert hij of het product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Hij werkt volgens voorschriften met betrekking tot arbeidsomstandigheden en veiligheid. Na de producten voorzien te hebben van een identificatie verplaats hij deze naar de juiste dropzone.

De CNC buiger I levert een belangrijke bijdrage aan het teamverband. Dit vereist een collegiale en coöperatieve houding en goede communicatieve en sociale vaardigheden met het oog op (in)formeel werkoverleg, het begrijpen van werkinstructies en een goede werksfeer. Leerbereidheid is van belang om in het dynamische vak bij te blijven

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO niveau 3 opleiding;
- Werken aan CNC buigmachines;
- Voorbereiden van vervormende bewerkingen;
- Machine productiegereed maken;
- Uitvoeren van vervormende bewerking;
- Meten en controleren van het eigen werk;
- Onderhouden van machine en werkplek;
- Het begeleiden van minder ervaren collega's en inleenkrachten
- Ervaring met het Programmeren van CNC machines is een must

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Wij bieden volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op snel deze vacature!
Vacature doorsturen