Elektromonteur Service

  • Uren: 40
  • Opleiding: LBO
  • Locatie: BREDA, Noord-Brabant
  • 37100633

Over de functie

Als servicemonteur voer je zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische laagspanningsinstallaties. Je functioneert als aanspreekpunt voor projectuitvoering en beheert alle documenten m.b.t. de werkzaamheden. Als VCA gecertificeerd bedrijf verwachten wij van al onze medewerkers dat zij de VCA richtlijnen naleven. Alle storingsmonteurs draaien ééns per maand storingsdienst.
Wij zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, die kennis heeft van elektrotechniek, domoticasystemen, zorgoproepsystemen, intercomsystemen en bouwtechnische kennis heeft.

Functie eisen

Opleiding MBO elektrotechniek niveau 3
VCA- certificaat
Rijbewijs B
Verklaring omtrent gedrag (VOG)
Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Besluitvaardig
Communicatief vaardig
Flexibel en klantgericht ingesteld
Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daarbij ook om over naar huis te schrijven! Bij goed functioneren krijg je een contract bij onze opdrachtgever.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Vacature doorsturen