Manager Midden Nederland

  • Uren: 40
  • Salaris: 3450,-
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Utrecht, Utrecht
  • 16918

Over de functie

Voor een toonaangevend technisch bedrijf in de regio Amersfoort/Utrecht voor regio midden zijn wij op zoek naar een supervisor. Jij neemt de lead in veelal nieuwbouwprojecten en staat in nauw contact met klanten, aannemers, en interne collega's. In deze rol zal jij de regie pakken en er voor zorgen dat de projecten met een goed gevolg afgerond worden.  Uiteraard zal je in deze functie al je leidinggevende en contactuele skills aan moeten spreken om dit te bewerkstelligen. Ben jij de persoon die wij zoeken die gelukkig is/wordt in deze bewegende technische omgeving? Dan zoekt dit bedrijf jou!

Functie eisen

Je hebt ervaring met leidinggeven
Je hebt ervaring met projectleiding
Je hebt ervaring met Werkvoorbereiding
Je Technische achtergrond is grote pré in deze functie
Je beschikt over goede contactuele eigenschappen
Je beschikt over een goede mate van overtuigingskracht
Je bent administratief nauwkeurig met betrekking tot dossiers in ERP systematiek

Wat wij bieden

Een mooie vaste functie bij een prachtbedrijf midden in de lifttechniek. Pensioenregeling Reiskostenvergoeding 27 vrije dagen (obv fulltime) Zowel detachering als directe overname mogelijk in deze functie. Bonusdeling en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Tevens wordt je voorzien van een goede leaseauto in deze uitdagende functie.

Over het bedrijf

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandige samen aan opdrachten & projecten. Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Met 12 vestiging door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.
Vacature doorsturen