Technisch servicemedewerker binnendienst

  • Uren: 38
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Tilburg, 0
  • 16826

Over de functie

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het op een zo effectief mogelijke manier werven, in behandeling nemen en (administratief) borgen van service-, keurings- en onderhoudswerkzaamheden van onze producten. Je neemt de aanvragen in behandeling van offerte tot en met de werkvoorbereiding. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen bij de klant, met name gebouweigenaren en beheerders. Relatiebeheer, contractbeheer en technisch inzicht zijn essentieel in de functie. Ook denk je met het bedrijf mee over het verbeteren van het serviceproces en doe je waar gewenst verbetervoorstellen. In deze functie werk je nauw samen met collega servicecoördinatoren en servicemonteurs. Je rapporteert aan de service manager.
 

Wat doen wij?

Het bedrijf houdt zich bezig met het keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren. Ze werken o.a. bij luchthavens, winkels, banken, concertgebouwen en musea. Van standaard kantoor tot zeer complexe gebouwen. Veiligheid van mens en gebouw staan centraal. Ontzorging voor de klant: keuring, onderhoud, service, reparaties en aanpassingen aan de brandwerende afscheidingen. 

Functie eisen

Wat heb jij nodig om succesvol te zijn?

  • MBO+ niveau (richting werktuigbouwkunde, technisch kader, techniek, elektrotechniek, mechatronica, mechanica of een andere relevante richting) of praktijkervaring is een vereiste.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt het vermogen om te organiseren.
  • Je hebt een klantgerichte, proactieve, dynamische persoonlijkheid.

Over het bedrijf

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs samen met Aditech en werken we veel met zelfstandige samen aan opdrachten en projecten.

 

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.

Vacature doorsturen