Paneelbouwer

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: ZWOLLE, Overijssel
  • 37800065

Over de functie

Als monteur panelenbouw ga je aan de hand van werktekeningen en schema's zelfstandig schakel- en besturingspanelen assembleren, bedraden en testen. Je werkt aan de hand van installatietekeningen en installatieschema's. Voor een van onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar een monteur panelenbouw. Je bent werkzaam in een moderne werkplaats in de regio Hengelo.

Functie eisen

Wij verwachten dat je voor deze functie geruime ervaring hebt opgebouwd in de panelenbouw. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding MEP of bent je hier mee bezig. Als je deze opleiding niet hebt afgerond, verzoeken we je toch te solliciteren als je de over de nodige ervaring beschikt. Verder verwachten wij dat u in het bezit bent van het veiligheidsdiploma VCA 1.

Wat wij bieden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!
Vacature doorsturen