Vakmannen omgeving Breda

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Regio Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 37100586

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Breda, Oosterhout, Tilburg, Gorinchem, Dordrecht en omstreken zijn wij op zoek naar echte vakmannen! Gaat je hard harder kloppen als je weer een storing hebt opgelost aan de machines? Wordt je blij als je de gehele elektra hebt aangelegd van een nieuwbouw wijk?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken loodgieters, cv monteurs, timmermannen, interieurbouwers, elektromonteurs, hulpjes, installatiemonteurs.

Functie eisen

- Geldig VCA
- Aantoonbare werkervaring met referentie
- Aantoonbare opleidingen die voldoen aan de functie


- Ben jij trots op je werk als echte vakman?
- Heb jij werkervaring in de installatietechniek, elektrotechniek, machinebouw?
- Wil jij werken bij het leukste technische uitzendbureau van Nederland?

Reageer dan snel! Wij hebben leuk afwisselend werk met uitzicht op vast dienstverband. Daarnaast krijg je van ons ook gereedschap en alle benodigdheden om je werk goed uit te voeren als vakman!

Over het bedrijf

Vakmannen. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor vakmannen. En werkt met winnaars. Altijd.

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Ben jij onze nieuwe vakman? Reageer dan snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via