Montage Medewerker

  • Uren: 40
  • Salaris: 2500,-
  • Opleiding: MBO niv 1
  • Locatie: Zwolle, Overijssel
  • 15094

Over de functie

Houd jij ervan om een Renault Master om te bouwen tot 1 van de 3 basismodellen die onze relatie aanbied? Je bent een all rounder die van aanpakken weet en het werk ziet liggen. Je werkt samen met collega's en daarnaast doe je ook veel zelfstandig. Als je het goed doet kun je op de speciale modellen worden ingezet. Je zal je collega's ondersteunen bij alle voorkomende opbouwwerkzaamheden wat bestaat uit montage en assemblagewerk. Incidenteel afsluiten van elektrisch installaties en watervoorziening.

Functie eisen

- MBO technische richting
- Je pakt snel dingen op
- Teamplayer
- Pro actief

Wat wij bieden

Een prima beloning.
Voorwaarden en afspraken volgens cao.
Uitzicht op een contract
Een stabiele organisatie met potentie.
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
Werken aan producten met een geweldige reputatie.

Over het bedrijf

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandige samen aan opdrachten & projecten.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestiging door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.
Vacature doorsturen