Constructeur/ Projectleider

  • Uren: 38
  • Salaris: 3200,-
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: 0
  • 15012

Over de functie

Je komt te werken in een jonge dynamische organisatie die zich continu bezig houdt met de ontwikkelingen en de vraag uit de markt. In deze functie werk opdrachten uit in specifieke bladen en lay outs richting de toeleveranciers in samen werking met de project engineer. Je bent in staat om projecten uit te werken als mechanical engineer, het samenstellen van een technische constructie dossier en het correct afhandelen van de projecten. Je kunt zelfs je met je kennis en expertise technische ondersteuning geven aan de sales engineers.

Functie eisen

- HBO opgeleid in een technische richting WTB
- Minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie of machinebouw
- AutoCad of Inventor hebben geen geheimen voor jou
- Beheersing Engels en Duitse taal
- Ervaring met LEAN is een pre

Wat wij bieden

Mooi werk bij een prachtbedrijf
38 urige werkweek
Uitzicht op een vast contract
Ruimte om je te ontwikkelen
Een gedegen inwerkperiode
Salaris afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring
Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over het bedrijf

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandige samen aan opdrachten & projecten.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestiging door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.
Vacature doorsturen