Calculator W techniek

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Almere, 0
  • 14914

Over de functie

Voor een installatiebedrijf in Almere is Aditech Engineering op zoek naar versterking voor de afdeling calculatie. In de functie van calculator speel je een belangrijke rol in het omzetten van klantvragen naar een begroting. Hierbij houdt je rekening met de specifieke klantwensen, bestektekeningen en de plannen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het opstellen van begrotingen, het analyseren van aanvraagdocumenten en de technische & financiële kansen. Het uitzetten van de offertes bij onder aannemers en het beoordelen van de ontvangen offertes.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met leveranciers en maak je constructieve prijsafspraken. Je bent tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek en prijsontwikkelingen binnen de markt.

Functie eisen

- Minimaal 5 jaar ervaring als calculator
- Ervaring met het werken in VAKWARE
- Affiniteit met de utiliteit
- Kennis van besteks- en kwaliteitseisen
- Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving.

Wat wij bieden

Als calculator ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Academy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een installatiebedrijf gericht op het realiseren van werktuigbouwkundige installaties binnen de woningbouw en kleinschalige utiliteit. Als calculator kom je te werken op de vestiging in Almere.
Vacature doorsturen