Werkvoorbereider installatietechniek

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Rotterdam, 0
  • 14930

Over de functie

Voor een installatiebedrijf in Rotterdam is Aditech Engineering op zoek naar een werkvoorbereider om het bedrijf verder te helpen bij het realiseren van mooie renovatieprojecten in de omgeving van Rotterdam.

Als werkvoorbereider ben je de spil tussen de klant en de monteurs in het werkveld. Je neemt projecten aan, inventariseert de klantwensen en zorgt ervoor dat het project wordt gerealiseerd. In overleg met de projectleider maak je een technische omschrijven van de installatie die gemaakt moet worden. Je zorgt ervoor dat de tekeningen worden gemaakt en zorgt bij een akkoord van de klant dat de materialen worden besteld.
Je stelt de werkmappen samen en zorgt ervoor dat de monteurs op de hoogte zijn welke installatie waar gerealiseerd moet worden.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van werkvoorbereider wordt het volgende van je verwacht:

- Afgeronde technische opleiding
- Affiniteit met de installatietechniek binnen de utiliteit
- Ervaring met het maken van berekeningen m.b.t. het leidingwerk
- Je bent communicatief sterk en niet bang om de telefoon op te nemen.

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Academy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandige samen aan opdrachten & projecten.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestiging door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.
Vacature doorsturen