Tekenaar-BIM modelleur/engineer

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: 0
  • 14720

Over de functie

Tekenaar-BIM modelleur/engineer

Als tekenaar/BIM modelleur/engineer ga je aan de slag met 2D tekenwerk, het opzetten van modellen in 3D (Revit) en maken/genereren van werktekeningen ten behoeve van de lopende projecten, in zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

De werktekeningen volgens (eigen) ontwerp en toetsen aan normen/voorschriften.
Daarnaast doet hij/zij de werkvoorbereiding naar de projectleiding, zet installatieconcepten op en adviseert ten behoeve van bouwteamprojecten richting de klant en naar de calculatieafdeling.

Tekenwerk Autocad:
Ontwerpen en berekenen van sanitaire, werktuigbouwkundige, meet- en regeltechnische gebouwgebonden installaties en uitwerken SO/VO/DO tekeningen in 2D
Werktekeningen maken tbv prefab en bouwplaats

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van tekenaar / engineer wordt het volgende van je verwacht:

- Je hebt ervaring met het maken van tekeningen in Autocad en Revit
- Opleidingsniveau MBO+/HBO
- Woonachtig in de regio Tilburg

Wat wij bieden

Als tekenaar / engineer ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Academy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een specialist binnen de installatietechniek. Het is de wens van het bedrijf om iemand voor langere tijd te binden door middel van een contract en opleidingsmogelijkheden.
Vacature doorsturen