Financieel Medewerk(st)er 32-36 uur

  • Uren: 32
  • Salaris: 36000,-
  • Opleiding: MBO niv 4
  • 14719

Over de functie

Ben jij de financieel administratieve topper die wij zoeken?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor controleren en verwerken van de urenadministratie. Jouw taken op financieel gebied bestaan onder andere uit het inkopen en verkopen, het maken van overboekingen, het controleren van mutaties, etc.
Ook een deel van de technische administratie neem je voor je rekening, zoals het opletten op facturen, posten en afrekenstaten.
Het verwelkomen van bezoek is ook een van je werkzaamheden.

Functie eisen

Voor deze veelzijdige functie, zijn wij op zoek naar een stressbestendig persoon, die de rust voor zichzelf goed kan bewaren. Naast een administratieve opleiding kan je goed zelfstandig werken, maar hebt ook graag collega's om je heen. Je kan goed overweg met Excel, en dergelijke programma's. Verder is kennis van Sharepoint een absolute pré. Maar het belangrijkste van alles is natuurlijk dat je een doorzetter bent, dat je werk ziet en dit ook oppakt, en dat je er helemaal voor gaat! De functie is voor 32-36 uur per week.

Wat wij bieden

Wij bieden een ontzettend veelzijdige functie, met veel uitdaging. Je krijgt van ons de kans om je te bewijzen in een gepassioneerd bedrijf. Verder bieden bij je goede arbeidsvoorwaarden, een mooi loon en ook de kans om door te blijven groeien.

Over het bedrijf

Een van onze leukste klanten in omgeving Breda.
Het bedrijf heeft een informele sfeer, plezier maken staat hoog in het vaandel, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden!
Vacature doorsturen