Machinebouwer Mechatronisch

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Overijssel
  • 14630

Over de functie

Als machinebouwer werk je aan uiteenlopende machines. Het ene project werk je aan een volledige geautomatiseerde bandenmachine en op het andere project assembleer je een gehele machinelijnen. Als mechatronisch machinebouwer assembleer je machines en laat je ze goed werken. Je werkt aan eletrotechnische, pneumathische, hydraulische en mechanische modules. Je wordt door ons voorzien van een gereedschapstrolley met kwalitatief gereedschap. Een top baan met veel uitdaging en veel techniek. Welke techneut wil dat nou niet...?

Functie eisen

- Mechatronische of Elektrotechnische opleiding
- Nen 3140 en VCA
- Ervaring de in de machinebouw
- Tekening kunnen lezen
- Ervaring met Elektrotechniek, Pneumathiek, Hydrauliek en Mechaniek
- Technisch inzicht
- Karakter en de juiste instelling

Wat wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende baan. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.

Tevens hebben wij er begrip voor dat je graag in de buurt van huis wilt werken. Files en lange ritten met de trein, kosten tijd en energie waar niet iedereen blij van wordt.

Wij bieden volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.

Ben jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Over het bedrijf

Wij werken nauw samen met opdrachtgevers in de regio. Deze opdrachtgevers werken aan high-end machines die wereldwijd verkocht worden. Denk hier aan robots, machines in de automotive, food, oil and gas industrie. Deze opdrachtgevers kenmerken zich met continuïteit van projecten en uitdagende techniek. The place to be als techneut!
Vacature doorsturen