Servicemonteur brandmeldinstallaties

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Nijmegen, Gelderland
  • 14546

Over de functie

Heb je ervaring met het uitvoeren van service en onderhoud van brandmeldinstallaties? Kent het in bedrijf stellen van installaties geen geheimen voor jou? Dan ben jij de technisch specialist die we zoeken!

Voor een installatiebedrijf binnen de brandmeld installaties zijn we op zoek naar servicemonteurs om het huidige team te versterken. Afhankelijk van de projecten werk je zelfstandig of in teamverband. De werkzaamheden bestaan uit het programmeren, inregelen en in bedrijf stellen van brandmeldinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodieke controles en het onderhouden van installaties. Het opstellen van rapportages met betrekking tot de oplevering of onderhoud. Waar nodig voer je herstelwerkzaamheden uit, controleer je de installaties op opdrachtconformiteit en test je de installatie.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van monteur brandmeldinstallaties wordt het volgende van je verwacht:

- Diploma richting de elektrotechniek
- Je bent in het bezit van het diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties
- Het diploma projectteringsdeskundige is een pre
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA
- Je hebt een klantgerichte en gedreven instelling.

Wat wij bieden

Als servicemonteur brandmeldinstallaties ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Academy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een specialist binnen de brandmeldinstallaties. De organisatie is op zoek naar servicemonteurs om het huidige team te versterken.
Vacature doorsturen