ELEKTROMONTEUR WONINGBOUW

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Gorinchem, Zuid-Holland
  • 14449

Over de functie

Wil jij een steentje bijdragen aan een mooier Nederland? Aan de slag in seriematige woningbouw? Vanaf het leggen van de eerste steen tot en met de af montage betrokken zijn? Wordt dan elektromonteur in de woningbouw!

In de regio van Hengelo zijn we per direct opzoek naar een zelfstandig elektromonteur in de woningbouw. Jij bent verantwoordelijk voor het installeren van elektronische installaties. Aan de hand van tekeningen trek je kabels, monteer je stopcontacten en werk je met breedplaatvloeren en/ of kanaalplaten. Je houdt je ook bezig met het aanleggen van vaste of flexibele pijpen/buizen en je maakt zakeinden. Eigenlijk ben je op alle mogelijke projecten in de woningbouw aan de slag.

Ben je in deze functie een starter of heb je de ambitie om deze functie te vervullen? Dan komen wij ook graag met jou in contact!

Functie eisen

- Werkervaring als elektromonteur in de woningbouw/ruwbouw
- Je beschikt over een VCA of je bent bereid om deze via ons te halen

Wat wij bieden

- Een marktconform salaris.
- Wil jij je specialiseren? Dat kan bij de Aditech Academy!
- 24 verlofdagen.
- Reiskostenvergoeding.
- Aditech werkkleding.
- Een goede gereedschapskoffer.
- Vrijdagmiddagborrels!
- €100 bonus bij het aandragen van een nieuwe collega.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Over het bedrijf

Wij zijn Aditech. Het leukste technische uitzendbureau van Nederland.

Hard werken en veel plezier maken. Dat is waar Aditech voor gaat. Samen met jou. Dit doen we door je in te zetten op de beste projecten. Door samen successen te vieren. En door naar elkaar te luisteren. We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op onze winnaars!
Vacature doorsturen