Glasvezelmonteur

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Vuren, Gelderland
  • 14329

Over de functie

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar jou!
Een goede glasvezelmonteur die zijn kennis en kunde wil toepassen op middelgrote tot grote bedrijfsnetwerken, eventueel op termijn zelfs in het buitenland!
Wat kan je verwachten van deze functie? Jij bent als glasvezelmonteur verantwoordelijk voor het aanleggen van glasvezelnetwerken op gave plekken en verschillende omgevingen. Denk hierbij aan bruggen, sluizen, industrie, petrochemie, schepen, havens en ga zo maar door. 

Bij deze opdrachtgever maak je geen meters maar doe je echt het specialistische werk. 
Je kunt uiteraard aanleggen, maar ook storingen zoeken en oplossen is voor jou geen probleem.

Ben je een starter in de glasvezeltechniek en zie je het wel zitten om hierin te werken en te groeien? Ook dan ben je hier aan het juiste adres, onze opdrachtgever is namelijk ook op zoek naar leerling monteurs, die hij dan zelf op gaat leiden.

Functie eisen

• Jij hebt affiniteit met de glasvezeltechniek en elektrotechniek;
• Jij bent ontzettend gemotiveerd om te werken;
• Jij bent in het bezit van een VMBO diploma;
• Jij bent flexibel, aardig, goedlachs, gemotiveerd, enthousiast, communicatief en vindingrijk.

Wat wij bieden

Jij gaat direct voor onze opdrachtgever aan de slag. Wij selecteren je en dragen je voor bij onze opdrachtgever. Vervolgens treedt je direct bij hen in dienst.
Zij bieden je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder leuke feestjes op het kantoor en opleidingen via het bedrijf!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Ben jij een glasvezelmonteur en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature! Aanstaande maandag ben jij dan onze nieuwe aanwinst!
Vacature doorsturen