Projectleider paneelbouw

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Alkmaar, Noord-Holland
  • 14121

Over de functie

Aditech Engineering is voor een bedrijf gespecialiseerd in de paneelbouw op zoek naar een projectleider. Heb je ervaring als projectleider? Heb je kennis van schakel- en besturingskasten? Ben je communicatief vaardig en heb je een goed technisch inzicht? Dan is Aditech Engineering op zoek naar jou!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten en in goede banen leiden van projecten. Je hebt meerdere projecten tegelijk lopen waardoor je goed het overzicht moet bewaren en op de hoogte moet zijn van alle ontwikkelingen . Je staat in contract met de werkplaats en de klant. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van calculaties en het opstellen van offertes. Je bent betrokken bij het gehele proces van offerte tot de oplevering. Tijdens dit proces geef je advies aan de klant op zowel financieel als technisch vlak.

Het bedrijf zoekt een projectleider om het team te versterken. Het gaat hierbij dus niet om een tijdelijk project, maar om een vaste functie.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Projectleider wordt het volgende van je verwacht:

- Opleiding op HBO niveau, afgerond of mee bezig
- Kennis op het gebied van schakel- en besturingskasten
- Kennis van de voorschriften en bouwnormen
- Ervaring als projectleider in een technische omgeving

Wat wij bieden

Als Projectleider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Academy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen.

• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een bedrijf dat bekend staat om haar kwaliteit binnen de paneelbouw. Het bedrijf ontwerpt en bouwt paneel- en schakelkasten.
Vacature doorsturen