TIG Lasser (RVS)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Heerenveen, Groningen
  • 14077

Over de functie

Aditech Mechanical is op zoek naar meerdere TIG lassers RVS voor in de regio Heerenveen.
Het bedrijf is een internationaal opererende organisatie die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en produceren van Warmtepompen en Ketels.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende handelingen in de productie. De constructies die je hebt gelast, worden vervolgens vervoert naar het conserveringsbedrijf en dan naar het bedrijf.

Wat ga je precies doen?
- Aflassen van constructies
- Je levert een product af waar jezelf trots op kan zijn

Functie eisen

- TIG lassen niveau 1/2
- VCA diploma of bereid om deze te halen
- Certificaat veilig hijsen of bereid om deze te halen
- Vakmanschap
- Woonachtig in regio Heerenveen

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een van de grootste leveranciers van warmtepompen en ketels. Je zal via Aditech Mechanical gaan starten.

Je zal een marktconform salaris aangeboden krijgen met daarbij verschillende mogelijkheden om cursussen/ opleidingen te volgen. Uiteraard heb je een vast contactpersoon bij Aditech waar je terecht kan met al je vragen.

Over het bedrijf

Aditech Mechanical is een groeiend label die de juiste uitdagingen zoekt voor de juiste personen. Wij vinden het belangrijk om erachter te komen wat je wensen zijn en waar de uitdagingen liggen voor jou om vervolgens de beste plek te uit te zoeken. Heb jij jezelf ook weleens afgevraagd waar je echte uitdaging werkelijk ligt? Kom daar samen met ons achter en kom langs voor een lekkere kop koffie!

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en bijna 25 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen