Servicemonteur liften

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • 13946

Over de functie

Bestaat jouw vrije tijd uit het sleutelen aan brommers, scooters of auto's? Ben jij een geboren techneut met twee rechter handen? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als servicemonteur? Dan heeft Aditech een leuke vacature voor je open staan!

Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen de wereld van de liften. In het begin zal je meelopen met een ervaren monteur met het uitvoeren van service en onderhoud aan liften. Via de werkgever krijg je de mogelijkheid een opleiding te volgen om je kennis verder te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat je zelfstandig aan de slag kan met het oplossen van storingen.

Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor ongeveer 100 liften bij verschillende klanten in de omgeving van Amsterdam. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoud. Je controleert de liften op elektrotechnische en mechanisch gebied en zorgt ervoor dat het onderhoud goed wordt bijgehouden in de logboeken. Daarnaast zal je meedraaien met de storingen die wordt verdeeld over alle collega's. Hierdoor ben je niet iedere week aan de beurt.

Functie eisen

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de tekst hierboven? Om in aanmerking te komen voor deze vacature wordt het volgende van je verwacht:

- Je hebt twee rechterhanden en vindt het leuk om te sleutelen
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Als persoon heb je een service gerichten instelling en hebt kwaliteit hoog in het
vaandel staan
- Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Wat wij bieden

Als liftmonteur ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen