Magazijnmedewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2, MBO niv 3, MBO niv 4
  • Locatie: Groningen, Groningen
  • 13925

Over de functie

In deze rol ondersteun je het primaire klantproces binnen de organisatie door uitvoering te geven aan alle voorkomende magazijn-werkzaamheden voor projecten van zakelijke telefonie (geïntegreerde vaste- en mobiele telefonie (VoIP), Cloud telefonie), LAN,-WAN- en WiFi-netwerkinfrastructuren, zorgoplossingen en beveiliging. Hiervoor werk je intensief samen met de collega’s op het Bedrijfsbureau (met name de werkvoorbereider en inkoper).
Samen met je collega Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig ontvangen, verwerken en uitleveren van goederen. Daarnaast draag je zorg voor artikel- en voorraadbeheer, waarbij periodieke voorraadtellingen tot de taken behoort. Tevens leg je de benodigde materialen voor de verschillende projecten klaar. Ook draag je zorg voor de uitgifte, registratie en inname van werkkleding, PBM’s, gereedschappen alsmede overige projectmaterialen. Samen met je collega Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse gereedschapskeuring conform NEN3140. Orde en netheid van het magazijn vind je een vanzelfsprekende voorwaarde om dagelijks gestructureerd te kunnen werken.

Functie eisen

Opleiding op minimaal MBO-niveau, op het gebied van logistiek
Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij kennis van en ervaring met het digitaal (administratief) verwerken van goederen een vereiste is
Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pré
Affiniteit met techniek is vanzelfsprekend
Goede communicatieve en administratieve vaardigheden
Accuraat, flexibel en pro-actief
Servicegericht naar zowel in- als externe klanten

Wat wij bieden

Binnen Aditech draait het niet alleen om hard werken, maar ook om plezier! Verwacht regelmatig leuke borrels en uitjes met collega’s.

Werken bij Aditech betekent passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Via onderstaande weg bieden wij onze mensen een stevige basis om werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en zichzelf te kunnen ontwikkelen:

• Een marktconform salaris;
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen;
• Het volgen van opleidingen/cursussen;
• Eerlijke, directe en open communicatie;
• Verbondenheid met Aditech;
• Reiskostenvergoeding;
• 24 verlofdagen per jaar;

Geïnteresseerd? Reageer direct!

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is, wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt, wat voor werk je ook zoekt, Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt alleen met echte toppers. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen