Monteur Storingen

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Noord-Brabant
  • Vacaturenummer 37100523

Over de functie

Als Allround Storing- en Onderhoudsmonteur ben je onderdeel van een team dat in 2 ploegendienst verantwoordelijk is voor het onderhoud en het oplossen van technische storingen van het machinepark.
Daarnaast behoren alle andere installaties en energievoorzieningen binnen de productieomgeving tot het takenpakket. Ook werk je volgens de gestelde veiligheidsvoorschriften. De werkzaamheden bestaan uit het verhelpen en voorkomen van storingen aan het machinepark op mechanisch-, elektrotechnisch gebied.

Functie eisen

Een afgeronde opleiding op MBO niveau 4+ richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica en heb je kennis van besturingstechniek en procesautomatisering
Liefst enkele jaren werkervaring in een productieomgeving
Je hebt een scherp technisch inzicht, werkt oplossingsgericht en schrikt niet van een complexe storing
Om deze baan goed uit te kunnen voeren moet je flexibel, zelfstandig en resultaatgericht zijn
Teamspirit en een pro-actieve, servicegerichte houding noodzakelijk binnen de afdeling
Je bent leergierig en volgt graag technische vakopleidingen
Werken in 2 ploegendienst in geen bezwaar voor je
Je woont in de nabijheid van het bedrijf i.v.m. weekend- en consignatiediensten (Breda)

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 10 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze vacature!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie met ruime ontplooiingsmogelijkheden. Naast een salaris dat past bij je opleiding en ervaring kent onze opdrachtgever uitstekende arbeidsvoorwaarden. Tevens kun je rekenen op een prettige werksfeer in een dynamische omgeving. Salaris is in overleg.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via