Sales support medewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • 13896

Over de functie

Denk jij een mogelijkheden? Geen woorden maar daden? Beschik jij over een hands on mentaliteit? Herken jij jezelf hierin? Dan is Aditech Engineering op zoek naar jou!

Voor een specialist binnen de beveiligingstechniek is Aditech Engineering op zoek naar een sales support medewerker. Je komt te werken op het kantoor in Amsterdam waar je werkt in teamverband met 5 collega's. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van calculaties en het bestellen van materiaal. Voor de klant ben je het eerste aanspreekpunt waarbij de werkzaamheden verschillen van het beantwoorden van vragen tot het doen van de juiste aanbieding als het gaat om beveiligingsinstallaties. In samenwerking met de afdeling engineering maak je een plan als het gaat om de beveiligingsinstallatie voor de klant. Je maakt de offerte en stuurt deze door naar de klant waarmee je vervolgens contact houd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van opdrachten in het CRM pakket en ben je bezig met het opstellen van overeenkomsten en servicecontracten.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functies van sales support medewerker wordt het volgende van je verwacht:

- MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring met het opstellen van offertes en het na bellen ervan;
- Je beschikt over een hands on mentaliteit, hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en
beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Kandidaten met een afgeronde opleiding NIMA/SMA S Sales hebben een voorsprong
- Woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Wat wij bieden

Als medewerker support ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen