Junior werkvoorbereider elektrotechniek in Hoofddorp

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Hoofddorp, Noord-Holland
  • 13836

Over de functie

Ben je op zoek naar een werkplek waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen op het gebied van de werkvoorbereiding? Heb je ervaring binnen de elektrotechniek? Dan is Aditech Engineering op zoek naar jou!

Voor een installatiebedrijf in Hoofddorp is Aditech Engineering op zoek naar een (junior) werkvoorbereider binnen de elektrotechniek. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van utiliteitsprojecten. Je biedt ondersteuning de engineer tijdens de ontwerpfase, het maken van calculaties en het meer- en minderwerk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van het materiaal, het bewaken van de planning en de gestelde budgetten.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van junior werkvoorbereider elektrotechniek wordt het volgende van je verwacht:

- MBO werk- en denkniveau
- Afgeronde technische opleiding, bij voorkeur richting de elektrotechniek
- Als persoon ben je communicatief sterk, bent goed in het leggen van contacten en kan
goed samenwerken
- Woonachtig in de regio Hoofddorp

Wat wij bieden

Als junior werkvoorbereider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech engineering kom je te werken bij een elektrotechnische installatiebedrijf gevestigd in Hoofddorp. Het bedrijf richt zich op het uitvoeren van montage, service en onderhoud van beveiliging- en elektrotechnische installaties binnen de woningbouw en utiliteit.
Vacature doorsturen