Werkvoorbereider elektrotechniek regio Alkmaar

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Alkmaar, Noord-Holland
  • 13765

Over de functie

Aditech Engineering is op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring binnen de elektrotechniek voor verschillende klanten in de omgeving van Alkmaar. Ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Dan komt Aditech Engineering graag met je in contact!

Als werkvoorbereider kan je op verschillende manieren aan het werk via Aditech Engineering. In overleg wordt je ingezet op projectbasis bij een van onze klanten in de omgeving van Alkmaar. De duur van de projecten lopen uiteen van 6 tot 18 maanden. Werken op projectbasis niet helemaal jou ding? Geen probleem, we hebben een aantal mogelijkheden waarbij je een bepaalde periode bij Aditech Engineering in dienst komt en daarna een contract aangeboden krijgt van het bedrijf waar je komt te werken.

De werkzaamheden verschillen sterk per werkgever, maar we houden goed rekening met je wensen en je ervaring. Over het algemeen bestaan de werkzaamheden uit het opzetten van (deel)projecten binnen de woningbouw of utiliteit. In overleg met de projectleider bestel je materiaal wat nodig is om de werkzaamheden uit te voeren, maak je de planning voor de monteurs, onderhoud je contact met de opdrachtgever en zorg je ervoor dat de budgetten niet worden overschreden.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om via Aditech Engineering aan het werk te gaan? Neem dan contact met ons op!

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van werkvoorbereider wordt het volgende van je verwacht:

- MTS / MBO diploma richting elektrotechniek of ruime ervaring
- Ervaring als werkvoorbereider of 5 jaar als monteur
- Je bent communicatief sterk, kan goed samenwerken en hebt een goed technisch inzicht
- Werken met geautomatiseerde systemen is voor jou geen probleem
- Je bent bekend met het maken van calculaties
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen