Elektromonteur | Regio Hengelo

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Overijssel
  • 13670

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in regio Hengelo/Enschede zijn wij op zoek naar een Elektromonteur.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek en vind je het leuk om op verschillende projecten te werken? Dan is deze functie die jij zoekt! De werkzaamheden voor deze functie bestaan uit het aanleggen van of ondersteuning bieden bij het installeren van diverse elektrotechnische installaties. Je kan hierbij denken aan wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken en het afmonteren van diverse eindproducten zoals schakelaars.

Functie eisen

- In het bezit van diploma VCA of bereid deze te halen
- Je hebt interesse in meet & regeltechniek, mechanica, hydrauliek en pneumatiek
- Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling
- Je bent zelfstandig en je kan in teamverband werken

Wat wij bieden

- Een prettige en informele werkomgeving
- Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
- Kans op een vast dienstverband
- Uiteraard een prima salaris

Aditech zoekt een zelfstandig elektromonteur, die bij voorkeur ervaring heeft. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel even met Aditech Hengelo of solliciteer direct via deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen