Hulpmonteur elektro | Regio Hengelo

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 2
  • Locatie: Overijssel
  • 13668

Over de functie

Of het nu gaat om kabels trekken of het afmonteren van verlichting, jij wilt het allemaal leren! Als Hulp monteur ga jij onder begeleiding van een ervaren monteur aan de slag en leer jij het vak!

Functie eisen

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar aanpakkers ook wel WINNAARS!. Die willen en kunnen assisteren bij montage van: kozijnen, systeemwanden, magazijnstellingen, plafonds en dergelijke.

Wat wij bieden

- Een prettige en informele werkomgeving
- Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
- Kans op een vast dienstverband
- Uiteraard een prima salaris

Aditech zoekt een hulpmonteur, die bij voorkeur ervaring heeft en woonachtig in Hengelo of omgeving. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel even met Aditech Hengelo of solliciteer direct via deze vacature.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen