Manager Binnendienst & Kwaliteit

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Zwolle
  • 13527

Over de functie

Aditech Engineering is op zoek naar een Manager Binnendienst & Kwaliteit. Voor een relatie van ons zijn wij op zoek naar iemand die deze uitdagende functie met beiden handen wilt aanpakken. Ben jij een ervaren leidinggevende met een commerciële drive die goed het overzicht kan bewaken, dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de leiding van de verkoopbinnendienst, secretariaat magazijn & inkoop handelsartikelen. Je ondersteunt vertegenwoordigers en export management m.b.t. inkoop, nieuwe producten en prijsonderhandelingen. Je geeft ondersteuning aan de operationele inkoop en bent verantwoordelijk voor de strategische inkoop. De ontwikkelingen en voortgang rapporteer in de management rapportages.

Functie eisen

- HBO niveau richting Commercieel of Logistiek (supply chain
- Kennis en ervaring met LEAN & ISO
- Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie
- Representatief en klantgerichte werkwijze
- Goede beheersing van de Nederlandse, Engels en Duitse taal

Wat wij bieden

Als Manager Binnendienst & Kwaliteit ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is, wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt, wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering ga je aan de slag bij een toon aangevend bedrijf op het gebied van de verpakkingstechniek. Het bedrijf is op zoek naar iemand voor de toekomst waarbij een vaste aanstelling tot de mogelijkheid behoord.
Vacature doorsturen