Consultant

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Arnhem, Gelderland
  • 13526

Over de functie

Ben jij een doorzetter? Een echte kletser? Commercieel ingesteld? Pak jij de telefoon met vaste hand op? En kan jij rekruten als de beste? Dan ben jij de Consultant die wij zoeken!

Schaarste in de techniek? Jij bent in staat om zelfs dan de juiste man voor een project te vinden. Op ons prachtige kantoor in Arnhem ben jij als Consultant hard aan het rekruten. Jij staat vanaf het allereerste moment tot en met de uitbetaling van het loon nauw in contact met onze monteurs. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de planning rond is en dat alle monteurs aan het werk zijn. Je maakt en bespreekt contracten. Je houdt beoordelingsgesprekken met de monteurs. En het belangrijkst: je zoekt en vindt nieuwe technische vakmensen! Doordat we jou een gevarieerd takenpakket aanbieden vliegen de dagen voorbij!

Onze monteurs vinden het altijd supergezellig als je bij hen op het project komt kijken! En jij vindt het natuurlijk geen probleem om op projectbezoek te gaan. Even weg van de computer. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je er energie van krijgt. Je moet niet naar je werk, je mág weer!

Functie eisen

Wij vragen het volgende van je:
- Je bent commercieel ingesteld. Kansen die zich voordoen pak je met beide handen
aan.
- Je bent in staat om logisch en rationeel na te denken.
- Jouw (werk)telefoon is je beste vriend.
- Je staat klaar voor je collega’s en al onze vakmensen.
- Maak je over de technische kennis geen zorgen. Dat leer je vanzelf!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij het leukste uitzendbureau in de techniek! Je wordt omringd door een jong team vol energie waar plezier maken hoog in het vaandel staat. Je krijgt genoeg vrijheid om al jouw ideeën te spuien en jezelf te ontwikkelen. Hier staat een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. En niet te vergeten, je krijgt er gezellige collega’s en een aantal leuke feestjes bij!


Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan snel!

Over het bedrijf

Hard werken en veel plezier maken. Dat is waar Aditech voor gaat. Door uitdagende doelen te stellen en successen met elkaar te vieren. We werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beste uit onszelf kunnen halen. Gewoon doen waar we goed in zijn. We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op wat we doen. We werken met winnaars!
Vacature doorsturen