Installatiemonteur vaste locatie in Amsterdam

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
  • 13430

Over de functie

Aditech Engineering is voor een bedrijf in Amsterdam op zoek naar een allround installatiemonteur voor op een vaste locatie.

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoud aan de gebouw gebonden W installaties. Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de werkzaamheden, bijwerken van de logboeken, bestellen van materiaal wat je nodig hebt en het aannemen van kleine werkzaamheden te denken aan het maken van uitbreidingen of het vervangen van onderdelen. In overleg met de werkvoorbereider geef je een prijs af en bij een akkoord begin je met de werkzaamheden. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners van het kantoorpand en begeleid je monteurs van derden.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van installatiemonteur wordt het volgende van je verwacht:

- Ervaring als service en/of onderhoudsmonteur
- Je bent bekend met gebouw gebonden W installaties
- Als persoon heb je een klantvriendelijke instelling en kan je goed met stress situaties om gaan
- Je bent in het bezit van een VCA
- Woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam

Wat wij bieden

Als installatiemonteur ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

De functie is in eerste instantie voor 20 uur per week. In de toekomst kan dit zich uitbreiden naar 40 uur per week.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken op een vaste locatie in Amsterdam. Op de locatie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud aan de gebouwgebonden installaties.
Vacature doorsturen