Marketing Manager

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Gorinchem, Gelderland
  • 13410

Over de functie

Marketing is zeg maar écht jouw ding. Jij weet dat marketing meer is dan alleen een flyer en snapt dat jouw afdeling de schakel is waar het allemaal begint. Werken aan naamsbekendheid, conversies en ROI is iets waar jij gelukkig van wordt.

Wij zijn opzoek naar die Marketing Manager die onze marketingafdeling naar een nieuw niveau tilt. Plezier brengt op het hoofdkantoor. Een bouwer die het trucje al eens heeft toegepast. Iemand die het leuk vindt om de diverse aspecten van marketing aan elkaar te knopen om de dromen en doelen van Aditech werkelijkheid te maken. Onze Marketing Manager is analytisch ijzersterk en heeft een hoge affiniteit met online marketing. Een enthousiasteling die plannen kan maken en de hele organisatie kan enthousiasmeren voor komende campagnes.

Je stuurt onze marketingafdeling aan en helpt deze afdeling ontwikkelen. Stuurt bij waar nodig en trekt nieuw talent aan om meer impact te kunnen maken.

Functie eisen

- Sterke en brede kennis van het domein marketing
- Motiverende en coachende kwaliteiten om met elkaar een topresultaat neer te zetten
- HBO/WO werk en denk niveau
- Woonachtig in de buurt van Gorinchem
- Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
- Ondernemersdrang. Jij wilt ontwikkelen en verbeteren
- Veel affiniteit met online marketing
- Kennis van inbound marketing tools is een pré

Wat wij bieden

Jij wil bij ons werken omdat wij lachend de beste zijn. Plezier, vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven erin dat wanneer jij met plezier naar je werk gaat je pas écht goed kan zijn. Als plezier en goed zijn jou ook gelukkig maken pas je perfect in ons bedrijf. Je gaat bijdragen aan het geluk van meer dan 750 techneuten wat volgens ons een zeer nobele taak is. Om dit goed te kunnen doen krijg je een hoop vrijheid. Jij bepaalt, jij draait. Het enige wat wij terug vragen is een goed resultaat. Je mag een maandsalaris verwachten tussen de €3.200 en €4.000 afhankelijk van jouw profiel. 29 vakantie dagen en veel feestjes.

Over het bedrijf

Lachend de beste, daar geloven wij in! Wij werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je gewoon jezelf kan zijn. Doen waar je gelukkig van wordt. Naast hard werken staat plezier ook voorop. Je komt terecht in een jong team met ambitie. Successen worden met elkaar gevierd.
Vacature doorsturen