Online Marketeer

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Gelderland
  • 13377

Over de functie

Jij bent gek op online marketing. Terwijl je op de bank naar je favoriete film kijkt lees je met een schuin oog die laatste updates over jouw vakgebied. Want jij weet dat jij de aller belangrijkste schakel bent binnen elk bedrijf. Jij de toekomst in handen hebt. Jij roert je conversie door je cornflakes…Misschien gaat dat net te ver maar een vakidioot dat ben je zeker.

Functie eisen

Jij gaat zorgen voor conversies. Veel conversies. Kwalitatieve conversies. Renderende conversies.
Met diverse tools meet jij welke kanalen, pagina’s en content de rest van de organisatie het beste helpen. Deze resultaten deel je met je collega van content om mensen te inspireren, verleiden, activeren en binden. Je beweegt je hiervoor niet alleen op de bekende socialmediakanalen en zoekmachines maar gaat je verdiepen in de wereld van vacaturebanken en aggregators om mee te nemen in je strategie.
Om kwaliteit goed te kunnen meten meet, je van touchpoints tot aan de omzet per kandidaat. Terwijl je die analyseert krijg je inzicht in best-practices van je collega recruiters of accountmanager die je met hen en het Management Team deelt. Zo ben je niet alleen bezig met je eigen kwaliteit maar draag je ook bij aan de productiviteit van de totale organisatie.
Je werkt samen met onze offline marketeer om zijn campagnes en die van jou te versterken. Verder ben jij de innoverende kracht op de marketing afdeling. Zie je kansen, verdiep je je in mogelijkheden en betrek je de totale organisatie bij het uitoefenen van je werk.

Wat wij bieden

Jij wil bij ons werken omdat wij lachend de beste zijn. Plezier, vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven erin dat wanneer jij met plezier naar je werk gaat je pas écht goed kan zijn. Als plezier en goed zijn jou ook gelukkig maken pas je perfect in ons bedrijf. Je gaat bijdragen aan het geluk van meer dan 750 techneuten wat volgens ons een zeer nobele taak is. Om dit goed te kunnen doen krijg je een hoop vrijheid. Jij bepaalt, jij draait. Het enige wat wij terug vragen is een goed resultaat. Je mag een maandsalaris verwachten tussen de €2.448 en €3.468 afhankelijk van jouw profiel. 29 vakantie dagen en veel feestjes.

Over het bedrijf

Jouw werk resulteert in een autonome toestroom van kwalitatieve sollicitanten en leads. Hierdoor hoeven onze recruiters niet meer op zoek naar kandidaten maar komen ze naar hen toe. Daardoor kunnen die recruiters op hun beurt meer tijd steken in het maken van een goede match. Een match die niet alleen voor een goed rendement zorgt maar bovenal een mens helpt een baan te krijgen die hem/haar/x écht gelukkig maakt
Vacature doorsturen