Werkvoorbereider E & W

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Holland
  • 13393

Over de functie

Aditech Engineering is voor een installatiebureau in Amsterdam op zoek naar een werkvoorbereider om het vaste team te versterken. Heb jij ervaring als werkvoorbereider op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een toonaangevende werkgever binnen de techniek? Dan is Aditech Engineering op zoek naar jouw!

Als werkvoorbereider kom je te werken bij een installatiebureau op het gebied van de E & W techniek gericht op de utiliteit en kleine industrie. Je nieuwe werkplek zal zijn op de service afdeling van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten en onderhoudscontracten op het gebied van service en onderhoud. Je geeft klanten advies over de bestaande installaties als het gaat om het uitvoeren van service en onderhoud. Aan de hand van de rapportages van de servicemonteurs geef je gericht advies om aanpassingen te maken in de bestaande installatie of om de installatie, of een deel daarvan, te vervangen. Je geeft een offerte af in overleg met de projectleider en verzorgt de volledige voorbereiding bij een akkoord. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bestellen van materiaal, opstellen van de werkmappen, verwerken van de projectadministratie en voeren van overleg met de klant.

Functie eisen

- Je hebt kennis en ervaring op het gebied van elektro- en installatietechniek
- MBO diploma in de richting van elektrotechniek en/of installatietechniek
- Als persoon ben je service gericht, klantvriendelijk en communicatief sterk
- Miminaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer

Heb je nog geen ervaring als werkvoorbereider omdat je net je opleiding hebt afgerond of heb je praktijk ervaring als monteur op het gebied van E & W, dan wordt je sollicitatie zeker in behandeling genomen.

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering ga je aan de slag op de afdeling service en onderhoud van een groot installatiebedrijf in Amsterdam. Je komt te werken in een team van 3 directe collega's op kantoor en een team van 9 servicemonteurs in het werkveld.
Vacature doorsturen