Mechatronisch Monteur

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • 12624

Over de functie

Wij zijn op zoek naar meerdere ervaren mechatronische monteurs die een passie hebben voor machinebouw en toe zijn aan een nieuwe uitdaging of per direct beschikbaar zijn. Het is werk voor een langere tijd bij goed functioneren.

Als Mechatronisch Monteur ben je werkzaam op de afdeling Montage, waar je binnen een team zelfstandig montagewerkzaamheden uitvoert in de breedste zijn van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de mechatronische montage van verschillende modules die uiteindelijk worden samengebouwd tot high-end machines. Je leert om de machines op te stellen en uit te lijnen, waarna je zelf eventuele storingen opspoort en verhelpt. Onze machines zijn voorzien van geavanceerde hydraulische, pneumatische en elektrotechnische besturingen. Je vindt het een leuke uitdaging en afwisseling om incidenteel ingezet te worden bij het plaatsen en inbedrijfstellen van machines bij onze klanten.

Functie eisen

Als Mechatronisch Monteur werk je nauw samen met je collega’s en heb je incidenteel contact met de klant. Je bent een echte teamplayer die beschikt over goede contactuele vaardigheden en een goed praktisch inzicht om problemen op te lossen. Daarnaast beschik je over:

- Een afgeronde opleiding BBL/BOL niveau 3/4, richting Mechatronisch Monteur;
- Enkele jaren ervaring als Mechatronisch Monteur binnen de machinebouw;
- De bereidheid om, in goed overleg, maximaal 60 dagen per jaar internationaal te reizen.
- Dit betreft reizen van 2 tot maximaal 4 weken aaneengesloten.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan als mechatronisch monteur aan bij 1 van onze klanten! Je hebt altijd een vast contactpersoon bij Aditech waar je alles aan kunt vragen.
Leuke borrels en uitjes met collega’s en natuurlijk marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Gereedschap en de vereiste PBM’s staan voor je klaar.

Bij Aditech heb je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen.
Daarnaast ga je samenwerken met een eerlijk, betrouwbaar maar bovenal gezellig team.

Word jij onze nieuwe winnaar? Solliciteer dan op deze vacature

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is een technisch specialist die garant staat voor topkwaliteit. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top 3 van leveranciers in technisch personeel. Met meer dan twintig jaar ervaring en een landelijke dekking van 14 vestigingen, kan Aditech snel schakelen tussen vraag en aanbod. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen