Werkvoorbereider

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • 13370

Functie eisen

Heb jij een relevante opleiding, eventueel aangevuld met cursussen en/of specialisaties? Is zelfstandig werken voor jou geen probleem, maar ben je ook goed in je communicatie? Heb je een positieve instelling, ben je betrouwbaar en ook nog eens flexibel? Dan ben ik op zoek naar jou!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een super leuke functie binnen een collegiale organisatie, waarin je al je energie en creativiteit kwijt kunt. Uiteraard krijg je een marktconform salaris en heb je uitzicht op een vast contract

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Voor een opdrachtgever in de buurt van Breda zoeken wij een werkvoorbereider. Het is een gezellig bedrijf, met zo'n 20 medewerkers.
Vacature doorsturen