Accountmanager

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Hengelo, Overijssel
  • 13344

Over de functie

Zie jij kansen in één oogopslag? Kan jij over alles meepraten? Heb je doorzettingsvermogen in overvloed? En ben je makkelijk in omgang? Dan ben jij de Accountmanager die wij zoeken!

Als Accountmanager bij Aditech werf, beheer en help jij onze (toekomstige) klanten.
Het sleutelwoord in deze functie: communicatie. Jouw benen gaan niet bibberen van het maken van contact. En je bent in staat je eigen klantenbestand op te bouwen en bij te houden. Je beschikt over een vlotte babbel, want je wilt natuurlijk overal over mee kunnen praten. Je ondersteunt ook je collega Consultant waar dat nodig is.

De uitzendwereld is razendsnel. Jij kan als de bliksem van de tweede naar de zesde versnelling schakelen. En weer terug. Je herkent kansen en behoeften bij een klant en je kan daar op inspelen. Maar nog belangrijker, je krijgt energie van dit werk. Je moet niet aan het werk, je mág weer naar het werk!

Functie eisen

We vragen het volgende van je:
- Je bent commercieel ingesteld. Je herkent snel kansen en behoeften.
- Je zit niet om een praatje verlegen.
- Logisch nadenken zit bij jou wel goed.
- Je kunt snel schakelen en probleemoplossend denken.
- Je bent resultaatgericht en je krijgt er energie van!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij het leukste uitzendbureau in de techniek! Je wordt omringd door een jong team vol energie waar plezier maken hoog in het vaandel staat. Je krijgt genoeg vrijheid om al jouw ideeën te spuien en jezelf te ontwikkelen. Hier staat natuurlijk een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. En niet te vergeten, je krijgt er gezellige collega’s en een aantal leuke feestjes bij!


Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

De beste zijn in alles wat we doen. Dat is waar Aditech voor gaat. Dit bereiken we door hard te werken en veel plezier te maken. Door uitdagende doelen te stellen en successen met elkaar te vieren. We werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beste uit onszelf kunnen halen. Geen gedoe. Gewoon doen waar we goed in zijn. We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op wat we doen. We werken met winnaars!
Vacature doorsturen