Accountmanager

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
  • 13343

Over de functie

Leg jij razendsnel nieuwe contacten? Ben je onwijs goed in netwerken? Ben je in staat om vertrouwen bij klanten te kweken? En ben je een tikkeltje brutaal? Dan ben jij de Accountmanager die we zoeken!

Als Accountmanager bij vestiging Den Haag van Aditech ga je aan de slag als beheerder van onze toekomstige en bestaande klanten. Jij bent het contactpunt voor al hun (aan)vragen, klachten en verhalen. Je denkt met de klant mee. Heeft hij of zij een probleem, een vraag, of een personeel te kort? Jij weet precies wat je moet doen om de klant te helpen. Je kan met alle lagen meepraten. Of het nu gaat om een monteur of de directeur van een belangrijke klant, jij hebt je woordje klaarstaan. Zo ben je ook instaat om je klantenbestand uit te bouwen en je relaties te onderhouden.

In de uitzendwereld is het razendsnel schakelen. En jij bent instaat om het hoofd koel te houden en kansen te pakken waar zij zich voordoen. Je krijgt energie van dit werk. Geen saaie baan waarbij je altijd hetzelfde doet, maar een job waar geen enkele dag hetzelfde is!

Functie eisen

We vragen het volgende van je:
- Je ziet kansen in één oogopslag en pakt ze met beiden handen aan.
- Jij laat je niet zomaar afschepen. Je bent een echte doorzetter.
- Jij hebt een aangeboren talent voor logisch nadenken.
- Je hebt plezier in het maken van een praatje en in het leggen van nieuw contact.
- Maak je over de technische kennis geen zorgen. Dat leer je vanzelf!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij het leukste uitzendbureau in de techniek! Je wordt omringd door een jong team vol energie waar plezier maken hoog in het vaandel staat. Je krijgt genoeg vrijheid om al jouw ideeën te spuien en jezelf te ontwikkelen. Hier staat natuurlijk een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. En niet te vergeten, je krijgt er gezellige collega’s en een aantal leuke feestjes bij!


Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Hard werken en veel plezier maken. Dat is waar Aditech voor gaat. Door uitdagende doelen te stellen en successen met elkaar te vieren. We werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beste uit onszelf kunnen halen. Geen gedoe. Gewoon doen waar we goed in zijn. We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op wat we doen. We werken met winnaars!
Vacature doorsturen