Elektromonteur (industrie) omgeving Eindhoven

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: ROERMOND, Limburg
  • 37700059

Over de functie

Als industrieel elektromonteur ben jij verantwoordelijk voor de aanleg van industriele elektronische installaties op zeer diverse projecten, zoals: chemie, voedingsmiddelen industrie en de machinebouw. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring werk jij bijvoorbeeld aan: machines, motoren, besturingen, petrochemie en meet- en regelinstallaties. Het vertalen van tekeningen/ schema's naar de uitvoering, beheers jij als geen ander. Net als het monteren van leidingen en verdeelpunten. Zowel sterk- als zwakstroom. In buis, kabel of draadvorm.
Ook het samenstellen van verdeelkasten en het aansluiten van elektrotechnische apparatuur doe je met het grootste gemak.
Je komt veel bij klanten over de vloer en je krijgt dus met heel wat verschillende installaties en klanten te maken en van dit alles krijg jij energie.

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we ook graag met je in contact!

Functie eisen

- Je bent enthousiast en hebt ervaring in een elektrotechnische industriele werkomgeving.
- Je kunt uitstekend met een hoge werkdruk omgaan.
- Je bent zelfstandig, maar voelt je ook thuis in het werken in teamverband.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantvriendelijke instelling.
- Je beschikt over een elektrotechnische opleiding.
- Je beschikt over een geldig basis VCA-certificaat of bent bereid deze te halen via de Aditech Acedemy.
- Je beschikt bij voorkeur over aanvullende sprecifieke certificaten, zoals: veilig werken met hoogwerker, NEN-3140 en Atex.
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
- Tot slot beschik jij over rijbewijs B en heb jij de beschikking over eigen vervoer.

Persoonskenmerken
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
- Loyaal en prettig in omgang.
- Afgeronde opleiding binnen de elektrotechniek.
- MBO werk- en denkniveau.

Wat wij bieden

Jij gaat projectmatig via Aditech aan de slag. Wij bieden je een uitstekend salaris en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.
Aditech verzorgt jouw werkkleding, (elektrisch) gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy in bijvoorbeeld: MBV, MSI, EMBI, etc.
Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals: VCA, NEN-1010, NEN-3140, hoogwerker en Atex zijn via de Aditech Acedemy te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast is het streven van Aditech dat je een werkplek hebt waar je met plezier langdurig werkt en niet al te veel reistijd hebt.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op snel deze vacature!
Vacature doorsturen