Elektromonteur (utiliteit) regio Limburg

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Regio Limburg
  • Vacaturenummer 37700055

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Limburg zijn wij op zoek naar zelfstandig opererende elektromonteurs in de utiliteit.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig aanleggen of ondersteuning bieden bij het aanleggen en installeren van diverse elektrotechnische installaties. Je moet hierbij denken aan wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken en het afmonteren van diverse eindgebruikers zoals schakelaars. Je kan ook ingezet worden om inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandmeldbeveiliging te plaatsen en de kabels en draad aan te leggen mits je hier interesse in hebt.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde LBO/ MBO opleiding elektrotechniek;
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur in de utiliteit;
- Je kunt goed zelfstandig werken;
- Jij bent flexibel inzetbaar en hebt een gemotiveerde instelling;
- Tot slot beschik jij over rijbewijs B en heb jij de beschikking over eigen vervoer.

Kenmerken:
- Installeren van diverse elektrotechnische installaties:
- Wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken;
- Afmonteren van diverse eindgebruikers;
- Inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandmeldbeveiliging.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op snel deze vacature!

Wat wij bieden

Jij gaat projectmatig via Aditech aan de slag. Wij bieden je een uitstekend salaris. Daarnaast verzorgt Aditech jouw werkkleding, gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen in bijvoorbeeld: MBV, MSI, EMBI, etc. Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals: VCA, NEN-1010, NEN-3140, Hoogwerker en Atex zijn via Aditech te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via