Elektromonteur (utiliteit) regio Limburg

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO
  • Locatie: ROERMOND, Limburg
  • 37700055

Over de functie

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Limburg zijn wij op zoek naar zelfstandig opererende elektromonteurs in de utiliteit.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het zelfstandig aanleggen of ondersteuning bieden bij het aanleggen en installeren van diverse elektrotechnische installaties. Je moet hierbij denken aan wand- en kabelgoten, kabel- en draadtrekken en het afmonteren van diverse eindgebruikers zoals schakelaars.
Je kan ook ingezet worden om inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandmeldbeveiliging te plaatsen en de kabels en draad aan te leggen mits je hier interesse en kennis van hebt.

Ook als je nog startende bent binnen deze functie of de ambitie hebt om deze functie te gaan vervullen, komen we ook graag met je in contact!

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde LBO/ MBO opleiding richting elektrotechniek.
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen via de Aditech Acedemy.
- Jij hebt ervaring als elektromonteur in o.a. de utiliteit.
- Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.
- Jij bent flexibel inzetbaar en hebt een gemotiveerde instelling.
- Tot slot beschik jij over rijbewijs B en heb jij de beschikking over eigen vervoer.

Kenmerken (pré):
- Installeren van diverse elektrotechnische installaties.
- Wand- en kabelgoten en kabel- en draadtrekken.
- Afmonteren van diverse eindgebruikers.
- Inbraakbeveiliging, camerabeveiliging of brandmeldbeveiliging.

Wat wij bieden

Jij gaat projectmatig via Aditech aan de slag. Wij bieden je een uitstekend salaris en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld.
Aditech verzorgt jouw werkkleding, (elektrisch) gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy in bijvoorbeeld: MBV, MSI, EMBI, etc.
Deze worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook veiligheidscertificaten zoals: VCA, NEN-1010, NEN-3140, Hoogwerker en Atex zijn via Aditech te halen. Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Daarnaast is het streven van Aditech dat je een werkplek hebt waar je met plezier langdurig werkt en niet al te veel reistijd hebt.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring een van de grootste bureaus in de techniek. Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Ben jij een winnaar en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan op snel deze vacature!
Vacature doorsturen