Monteur elektra (BEI gecertificeerd)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Groningen, Groningen
  • 13203

Over de functie

Als Monteur Elektra werk je elke dag in de buitenlucht en in de regio Noord. Als primaire taak los je storingen op in zowel Laagspanning( LS), en Middenspanningsnetten(MS). Je verricht montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektriciteitsnetten, -installaties en -stations. Daarnaast bied je ondersteuning bij controles en revisies in distributiestations en installaties, voer je inspecties uit en verricht je schakelhandelingen.Je draait mee in de eerstelijns storingsdienst en houdt al je werkzaamheden administratief bij. Een keer in de zes weken draai je een week storingsdienst in de regio Noord.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma mbo-3 richting elektrotechniek (bijvoorbeeld monteur middenspanning of monteur sterkstroominstallaties). Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-basis diploma en BEI gecertificeerd, waarbij Vakbekwaam Persoon (VP) een minimale eis is en Allround Vakbekwaam Persoon (AVP) voorkeur heeft. Verder heb je affiniteit met automatisering, toon je initiatief, werk je zowel zelfstandig als in teamverband, ben je klantgericht, kun je vlot uit je woorden komen en ben je flexibel, stressbestendig en ben je veiligheidsbewust.

Je bent in het bezit van een rijbewijs-B en woonachtig in regio Noord.

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wat wij bieden

Een mooi salaris met uitzicht op een vast dienstverband.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.
Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen