Senior consultant Breda (40 uur)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Brabant
  • 13202

Over de functie

Sta jij elke dag op met een glimlach? Als jij binnenkomt gaat dan het zonnetje altijd schijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons nieuwe paleis aan de Ginnekenweg te Breda zijn wij op zoek naar een collega die ons gezellige team komt versterken.

Samen met onze 60 monteurs in de buitendienst maken wij elke dag er een feest van om samen te werken. Wij verrassen onze medewerkers elke week met een projectbezoek en nemen dan uiteraard een Brabants lekkernij mee. Daarnaast gaan wij regelmatig bij onze klanten op bezoek en zijn wij druk bezig wekelijks met de planning om al onze monteurs van leuke projecten te voorzien.

Elke vrijdagmiddag drinken wij een vrijdagmiddag borrel en organiseren wij 2 keer per jaar een leuk uitje met onze monteurs. Had ik al verteld dat Aditech ook intern leuke doorgroeimogelijkheden heeft? Ook besteden wij veel tijd aan het inwerktraject en investeren wij graag in onze mensen door middel van cursussen en opleidingen. Met alle vestigingen van Aditech hebben wij elk kwartaal een meeting met daarin altijd een goed diner en borrel als afsluiting. En met kerst doen wij altijd het licht uit met alle medewerkers.

Je komt terecht bij een super leuke organisatie waar plezier in je werk voorop staat. Hard werken en hard ontspannen is erg belangrijk bij ons. Wordt je warm van deze vacature ? Neem dan snel contact met ons op. Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking.

Functie eisen

- Je bent enthousiast
- Je kan snel schakelen
- Je hebt een commerciële drive
- Communicatief vaardig
- Je voelt je thuis in een dynamische omgeving.
- MBO/HBO werk- en denkniveau
- Woonachtig in omgeving Breda (straal 20 km)
- Fulltime beschikbaar
- In bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer

Wat wij bieden

- Een toffe baan bij een werkgever waar jij jezelf kan zijn.
- Verantwoordelijkheid en vrijheid
- Een super goed basis salaris met bonusstructuur!
- Reiskostenvergoeding

Over het bedrijf

Aditech is een van de grootste uitzenders in de techniek met 12 vestigingen in heel Nederland. Plezier in je werk staat voorop!
Vacature doorsturen