Commerciële stagiair(e)

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Diemen, Noord-Holland
  • 13109

Over de functie

Heb jij alle seizoenen van House of Cards gezien? Ben jij een ster in het zetten van koffie? Ben jij op dit moment bezig met een commerciële opleiding op MBO of HBO opleiding? Dan ben jij de stagiair(e) die we zoeken!

Aditech Engineering heeft een mooie stage plaats voor een stagiair(e) voor de komende stage periode. Hoe leuk je stage wordt ben je zelf verantwoordelijk voor. Vrijheid. eigen initiatief en denken in mogelijkheden zijn de kernwoorden voor tijdens je stage.
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het werven en interviewen van technische specialisten en kantoor personeel voor onze klanten aan de hand van de vacatures. Heb je een goede kandidaat gevonden, maar hebben we geen passende vacature? Dan ga je zelf aan de slag met het benaderen van de bestaande en nieuwe klanten. Het werven van de kandidaten doe je door middel van het HRM systeem, de jobboards en LinkedIn.
Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit en ben je verantwoordelijk voor het organiseren van borrels voor onze medewerkers!

Uiteraard krijg je de kans aan je opdrachten te werken die je moet maken.

Functie eisen

- Je bent op dit moment bezig met een commerciële opleiding op MBO of HBO niveau
- Tijdens je stage wil je echt iets leren, helaas is koffie halen wel een vast onderdeel van je stage :)
- Enige interesse in de uitzendbranche en techniek is wenselijk, anders maken we je wel enthousiast.
- De vestiging Diemen kan je zelfstandig bereiken

Wat wij bieden

Allereerst ga je natuurlijk aan de slag bij het leukste uitzendbureau van Nederland in de Techniek! (Athans, dat vinden wij natuurlijk.) Je werkt met een jong en dynamisch team waar plezier hoog in het vaandel staat. Je krijgt genoeg ruimte en vrijheid om veel te leren over het vak, we geven je niet alleen de rotklussen!

Over het bedrijf

Aditech is een specialistisch uitzendbureau in techniek, die garant staat voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in de techniek
zoeken of willen uitzetten. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top van leveranciers in
technisch personeel.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien!
We werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met elkaar zorgen we ervoor dat we het beste uit onszelf kunnen halen.
We zijn trots op onze mensen. We zijn trots op wat we doen.
Vacature doorsturen