Service engineer brandmeldinstallaties

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Utrecht
  • 13081

Over de functie

Heb je ervaring binnen de brandmeldinstallaties en ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Dan heeft Aditech Engineering de uitdaging voor je klaar liggen!

Voor een organisatie gespecialiseerd in brandmeldinstallaties zijn we van Aditech Engineering op zoek naar een ervaren service engineer.
Als service engineer ben je samen met twee collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoud aan brandmeldinstallaties door heel Nederland en België. Je gaat zelfstandig op pad voor het uitvoeren van periodiek en preventie onderhoud bij verschillende klanten binnen de utiliteit en retail.
Daarnaast zal je worden ingezet bij projecten voor het in bedrijf stellen van nieuwe installaties.

Functie eisen

- MBO / MTS diploma richting de elektrotechniek
- Je hebt kennis en ervaring met brandmeld en blus installaties
- Je hebt in het bezit van het diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties
- Kennis van besturingstechniek
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
- Als persoon heb je een flexibele instelling en ben je bereid te reizen door heel Nederland en België.

Wat wij bieden

Als service engineer ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een organisatie gespecialiseerd binnen de brandbeveiliging.
Vacature doorsturen