Elektromonteur Beveiligingsinstallaties

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • 13050

Over de functie

Onze klant is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van & beveiligingsinstallaties. In verband met groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste Monteur Beveiligingsinstallaties.

Als Monteur Beveiligingsinstallaties bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit het installeren van beveiligingsinstallaties. Je kunt hierbij denken aan o.a. inbraakbeveiliging, analoge- en IP camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Daarnaast pleeg je onderhoud aan deze installaties en verzorg je rapportages hiervan.

Functie eisen

Als persoon ben je enthousiast, flexibel en vasthoudend. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

- Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van elektrotechniek.
- In het bezit van tenminste een diploma MBV (zowel theorie als praktijk).
- Relevante werkervaring in de inbraak installatietechniek.
- Verkrijgbaarheid van Verklaring van Betrouwbaarheid.
- Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
- Je hebt geen 8 tot 17 mentaliteit: overwerk kan voorkomen.
- In bezit van rijbewijs B.
- Beschikbaar voor fulltime dienstverband.
- Bereidheid tot het draaien van storingsdiensten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en afwisselende & een functie met veel verantwoordelijkheid binnen een gezonde en ambitieuze organisatie. Na goed functioneren is er een kans op vaste dienstverband.

Over het bedrijf

De klant waarbij je komt te werken is een beveiligings installatiebedrijf met bijna 60 jaar ervaring. Het is een echt familiebedrijf en is in de jaren steeds meegegroeid met de ontwikkelingen op beveiligingstechnieken en de toenemende vraag naar beveiliging.
Vacature doorsturen