Projectleider blussystemen

  • Uren: 40
  • Opleiding: HBO
  • Locatie: Utrecht
  • 12714

Over de functie

Voor een installatiebedrijf gericht op blussystemen is Aditech Engineering op zoek naar een projectleider. Heb je ervaring met het bewaken van projecten en zorg je ervoor dat alles volgens planning verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het opzetten van afronden van projecten op het gebied van de uitvoering, communicatie en financiën. Je ondersteund het projectteam met je kennis en neemt de beslissingen waar nodig. Het is aan jouw de taak het plan van aanpak te maken en de taken te verdelen. De details van de installatie worden uitgewerkt in het dossier, maakt de planning voor het project en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn. Je bewaakt de voortgang van het project en bent eindverantwoordelijke voor de bestellingen, het veiligheidsplan, de voortgang van het project en de oplevering.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde
- Ervaring in de functie van projectleider en projectmanagement
- Vakgerichte diploma's zoals VSI-B / C en blusgastechniek
- Je hebt kennis van Water gevoerde blussystemen en/of blusgassystemen
- Je bent bekend met de mogelijkheden en werking van alarminstallaties en de veiligheidsnormen.
- Als persoon ben je klant- en servicegericht, je werkt nauwkeurig en bent gestructureerd.

Wat wij bieden

Als projectleider ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Auto van de zaak

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een specialist op het gebied van beveiligingsinstallaties.
Vacature doorsturen