Technisch specialist beveiligingstechniek

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Holland
  • 12713

Over de functie

Aditech engineering is op zoek naar een technisch specialist binnen de beveiligingstechniek voor een installatiebedrijf. Als specialist ben je verantwoordelijk voor het opleveren, onderhouden en oplossen van storingen van beveiligingsinstallaties. Je zorgt ervoor dat systemen optimaal functioneren, begeleid serviceprojecten op technisch gebied en bent een adviesbron voor de service afdeling.

Als technisch specialist ben je tevens verantwoordelijk voor het inrichten van software, hardware en ict netwerken die gebruikt worden voor de diverse beveiligingsinstallaties. Je geeft advies aan klanten en de verkoopafdeling over het gebruik of het maken van aanpassingen in de bestaande installaties.

Functie eisen

- Minimaal een MBO niveau 4 diploma op het gebied van elektrotechniek, elektronica of ICT
- Je hebt ervaring met beveiligingsinstallaties te denken aan inbraaksystemen, CCTV, toegangscontrole, geïntegreerde systemen en netwerk configuraties
- Als persoon ben je klantgericht, flexibel en werk je oplossingsgericht.

Wat wij bieden

Als technisch specialist ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een specialist op het gebied van beveiligingsinstallaties.
Vacature doorsturen