Supervisor service

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • Locatie: Noord-Holland
  • 12711

Over de functie

Aditech Engineering is op zoek naar een supervisor voor de service afdeling bij een elektrotechnisch installatiebedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van montage en service & onderhoudswerkzaamheden aan de elektrotechnische installatie bij de klanten binnen je rayon. Je geeft leidingen aan een team van +/- 15 monteurs met ieder zijn eigen specialisme. Het is aan jouw de taak ervoor te zorgen dat je team gemotiveerd is, de kwaliteit levert die de klanten willen zijn en de interne doelen worden behaald.

Als supervisor ben je de schakel tussen het management en de monteurs. Je zorgt ervoor dat deze twee samen komen en dat beide worden gehoord. Je bewaakt de kwaliteit van het team, zorgt ervoor dat iedereen werkt volgens de gestelde normen als het gaat om veiligheid en klantvriendelijk is. Als er klachten binnen komen zorg je ervoor dat deze worden opgelost.

Voor je team van monteurs ben je degene die meedenkt bij mogelijke problemen en ze bijstaat als de werkzaamheden niet lopen zoals gehoopt. Als supervisor sta je ze bij op technisch als persoonlijk vlak. Daarnaast rapporteer je de resultaten van je team aan het management.

Functie eisen

- MBO niveau 4 diploma
- Een afgeronde TBV opleiding is een pre
- Je bent in het bezit van een VCA VOL
- Je bent een echte coach en weet mensen goed te motiveren
- Communicatief ben je sterk, helder en vooral duidelijk
- Als persoon ben je doelgericht, stressbestendig en weet je goed om te gaan met AD-Hoc situaties.

Wat wij bieden

Als supervisor ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Auto van de zaak

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech Engineering kom je te werken bij een specialist op het gebied van beveiligingsinstallaties.
Vacature doorsturen