Werkvoorbereider W

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Gelderland
  • 12674

Over de functie

In de regio Arnhem zijn we op zoek naar een enthousiaste parttime werkvoorbereider W. Kenmerken van de functie: Opleiding en ervaring installatie techniek (loodgieters/dakwerk) Zelfstandig kunnen werken Commercieel zijn om offertes te kunnen maken naar verwachting en in overleg met klant Inkoop en voorbereiding verzorgen kleine projecten (voor bedrijven en particulieren) Begeleiding in de uitvoering (bouwvergadering, aansturing monteurs, overleg met bouwpartners)

Kosteninzicht ivm bewaking van projecten. 16-24 uur in de week Heb je interesse in de job, neem dan contact met ons op!

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding richting de installatietechniek
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Ervaring met AutoCAD, StabiCAD of Nordined.
- Je hebt engineeringservaring op het gebied van W installaties binnen de utiliteit

Wat wij bieden

Als werkvoorbereider W ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.

Via Aditech kom je te werken bij een installatiebedrijf in Elst. Het bedrijf is actief binnen de woningbouw en utiliteit op het gebied van service en onderhoud aan zowel de E als W installatie. Bij een wederzijdse klik, zullen we je helpen aan een spoedige overgang naar een directe aanstelling na uiterlijk 9 maanden!
Vacature doorsturen