Technicus beveiligingsinstallaties

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 4
  • 12606

Over de functie

Aditech Engineering is op zoek naar technisch specialisten binnen de beveiligingstechniek. Als technicus ga je aan de slag op bij een beveiligingsbedrijf waar je op landelijk niveau aan de slag gaat.

Als technicus beveiligingsinstallaties ga je langs gebouwen binnen de utiliteit controles lopen of de installatie door de tekenkamer geplaatst kunnen worden. De engineer op de tekenkamer ontwerpt aan de hand van de bouwtekeningen de beveiligingsinstallaties. De ervaring leert dat wat er op de tekening staat in de praktijk toch anders blijkt te zijn. Daarom is deze functie zo belangrijk! Voordat het montage team van monteurs aan de slag gaat loop jij als technicus een controle ronden door het pand heen. Aan de hand van de tekening bekijk je of de installatie gemonteerd kan worden. Hierbij let je niet alleen op het bouwkundige gedeelte, maar ook kijk je naar de eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Waar nodig geef je een advies om de installatie aan te passen zodat deze voldoet aan de normen.

Functie eisen

- TBV diploma, MUST!
- MTS / MBO werk- en denkniveau
- Ervaring binnen de beveiligingstechniek op het gebied van alarm, toegangscontrole en cctv systemen.
- Je bent op de hoogte van de laatste wet & regelgeving op het gebied van beveiligingstechniek.
- Je hebt ervaring met het lezen en interpreteren van tekeningen
- Bereid te reizen,

Wat wij bieden

Als technicus ga je voor bepaalde tijd via Aditech Engineering aan de slag, en wij bieden je daarvoor een uitstekend salaris. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je een contract aangeboden van de organisatie zelf. Ook biedt Aditech jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen via de Aditech Acedemy.

Hiermee bieden wij onze medewerkers een stevige basis om de werkzaamheden goed uit te voeren en zichzelf verder te ontwikkelen. De waardering, de beloning en de overige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer goed te noemen.
• Een marktconform salaris.
• De mogelijkheid om door te leren of je om te scholen.
• Het volgen van opleidingen/cursussen.
• Doorlopende of aansluitende projecten.
• Passende werkzaamheden, een afwisselende functie en uitdagende functie.
• Eerlijke, directe en open communicatie.
• Verbondenheid met Aditech.

Over het bedrijf

WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt. Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.

Aditech is met 12 vestigingen in Nederland en ruim 20 jaar ervaring één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. En we zijn nog steeds aan het groeien! Dat betekent een ruime keuze in banen en veel interessante projecten.
Vacature doorsturen