Backoffice Medewerker

  • Uren: 40
  • Opleiding: MBO niv 3
  • Locatie: Gorinchem
  • 12563

Over de functie

Vanwege een zwangerschapsverlof zijn wij tijdelijk op zoek naar een gezellige en hardwerkende collega die ons team van administratieve toppers komt versterken. Het gaat om 24 uur op de werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag.

Hoe ziet jouw functie er dan uit? Nou, manusje van alles op administratief gebied past niet op je visitekaartje, maar het komt er wel op neer. Onze afdeling kenmerkt zich door een collegiale houding en iedereen staat voor elkaar klaar. "Dat doe ik niet" of "dat wil ik niet" zeg je als je bij ons werkt, maar 1 keer. Je zal als administratief medewerker hoofdzakelijk bezig zijn met het verwerken van alle gegevens van de loonadministratie voor onze uitzendkrachten. Daarnaast verwerk je ook alle arbeidsovereenkomsten en plaatsingsgegevens van onze uitzendkrachten en maak je de contracten voor onze opdrachtgevers. Tevens ben je vraagbaak voor de uitzendkrachten en je interne collega’s.

Functie eisen

Enige jaren ervaring met loonadministratie is vereist, bij voorkeur ook in de uitzendbranche. Je bent communicatief vaardig en tegelijkertijd laat je het kaas niet van je brood eten. Daarnaast heb je service verlenen hoog in het vaandel staan en schroom je niet om onvolkomenheden te signaleren en deze te corrigeren.

Wat wij bieden

Wat krijg je terug voor jouw noeste arbeid, inzet en loyaliteit? Een supertoffe werkomgeving met leuke collega's, gezellige feestjes (die vaak net iets té gezellig zijn) en natuurlijk een vaste maandelijkse beloning die we op basis van jouw huidige salaris en ons salarishuis vast stellen.

Over het bedrijf

Hoe ziet onze afdeling er dan uit? Nou, naast een gezellig druk kantoor met voor iedereen dubbele beeldschermen, goede bureaus en bureaustoelen is ons team als volgt ingericht:
Onze 600 gedetacheerde medewerkers en 500 actieve relaties kunnen bij ons serviceteam van 3 collega's terecht met al hun vragen over verloning en contractafhandeling. Onze 4 collega's van administratie werken hard aan het verwerken van alle bankmutaties, verkoop- en inkoopfacturen, debiteurenbeheer, gereedschap bestellingen en belastingaangiftes. Het hoofd van onze administratie Jacquelien heeft haar handen vol aan haar operationele- en managementtaken.
Vacature doorsturen